Bersærk - Sol

Skrevet af Jacob Jørgesen
26-10-2020
Danske Bersærk er på gaden med deres 3 album. Bandet startede i 2012. De har før udgivet EP’en "Trældom" i 2013. Dertil kan ligges studiealbums: "Malm" fra 2015 og "Jernbyrd" fra 2018.

Musikken er tung og massiv, og godt præsenteret på det danske sprog, som virker rigtig godt til denne type musik. De spiller en melodisk tungrock, hvor det mytiske univers med fortidens nordiske livsverden udspiller sig.

Albummet beskrives som menneskets kamp gennem krig, død, forfald, for til sidst at nå til genfødsel og sejr. Live siges det,at de trykker den godt af.

Udgivelsen her består af 10 meget spændende og imponerende sange. De formår give et god udtryk fra sig. De første 4 numre "Verdens Ende", "Blod & Stål", "Tryk Avler Modtryk" samt nr 9 "Kæmp!" er mine favoritnumre her på.

Det er imponerende, hvad et så lille land som Dk kan blive ved med at præsentere af musik indenfor rock/metalgenren. Hvis man ikke før har stiftet bekendskab med bandet(hvilket jeg ikke havde), så er det måske på tide.

Lineuppet: Casper Roland Popp (vokal), Lars Evers (guitar, bas, synth, lyddesign, Percussion og samples), Jens Moss Thorsen (bas, guitar, synth, lyddesign, mellotron, mandola, percussion og kor) og Simon Gleerup Meiner (trommer og percussion). Det er produceret af Nordenwind Production.
 
Sol udkom 23. oktober 2020 via Nordenvind Musikproduktion.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar