Alterfact - Cloud 9

Skrevet af Jacob Jørgesen
07-09-2020
Dansk band der efter en del forskellige lineups, endelig har fundet sig til rette. De er nu på gaden med deres debut kaldet Cloud 9.

Bandet blev dannet i 2017/2018, jeg er ikke helt klar på årtallet, da jeg har set lidt forskelligt. De spiller en form for alternativ metal, hvor der er mange elementer blandet i gryden. Blandt andet ren sang lidt growlen og andet.

Der er en god variation på skiven, synes aldrig det bliver kedeligt at lytte til. Det skal dog siges,at i starten kunne jeg ikke rigtig hidse mig særlig meget op over
musikken. Men det sneg sig mere og mere ind, jo mere jeg hørte det.

Albummet er indspillet i øvelokale/studie fraset bass og lidt guitar, som er optaget i nogle af bandmedlemmernes stuer. De har selv produceret, og det har guitaristen Jesper Trane stået for.

Temaet er de svære ting i livet, man kan komme ud for. Depression, angst og svigt. Man fortæller igennem sangene, hvordan man igen kommer ovenpå og videre i livet. Ret opløftende og man sagtens danne sig ens egen indtryk bag sangene.

Mine favoritter herpå er "Burn" og "Traumatized".

Det er godt udspil, det tegner lovende for deres fremtid. Hvis man vil følge et af de mange fede bands fra danmark, er det bare stige på her.

Lineuppet: Lasse Hansen (trommer), Thomas Bo Jørgensen (bas), Kasper Lykkegaard (forsanger) og Jesper Trane (guitar)

Skiven startede for mig med lidt småproblemer, og det er grunden til den ikke rammer topstemmen.
 
Cloud 9 udkom 31. august 2020

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar