Meridian Dawn - The Fever Syndrome

Skrevet af Peter Letting
14-07-2020
Amerikanske Meridian Dawn fra Arizona er ude med deres første fulde album The Fever Syndrome. Albummet udkommer 10 juli 2020.

Meridian Dawn spiller døsmetal i den melodiske ende af genren, og det tiltaler mig. Det kan godt blive FOR meget af det gode (onde) efter min mening. Men Meridian Dawn har en glimrende balance mellem den gode melodi og de hårde, bastante takter fra dødsmetallen. Vokalen er heller ikke totalt growl, selvom den primært er rå og skrigende, så er den dog ikke helt uforståelig.

Meridian Dawn tæller kun 3 medlemmer: Antony Hämäläinen på vokal, Johan Nunez på trommer og Nicholas Ziros på rytme og lead guitar, samt bas, så han har travlt 😊

Jeg synes Meridian Dawn har en god nerve, en fed energi og nogle solide numre, som indeholder masser af tempo, men samtidig med god variation og plads til de små detaljer, som forkæler min øregang og plejer min indre metal-fetish.

Meridian Dawn lyder som et melodisk dødsmetal band SKAL i 2020. Der er ikke rigtig noget anderledes eller underligt ved dem, men det fanger sq meget godt alligevel. Det eneste er bare, at når jeg har hørt albummet, så kan jeg ikke rigtig adskille numrene og sige at ”det der” nummer, var mit yndlings, for de minder ret meget om hinanden. Selvfølgelig er de forskellige og det nummer der skiller sig mest ud, er nok alligevel ”It’s All A Dream”, som starter meget stille ud.

Giv det et lyt. Jeg synes det er meget fedt, og giver albummet 4 ud af 6
 
The Fever Syndrome udkom den 10. juli 2020 via Seeing Red Records.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar