Mads Mundt & De Utilregnelige - Grand Touren (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
23-05-2020
Dansksproget band på gaden med deres debut EP. Vi er her ovre i noget bluesrock på dansk. EP'en består af 6 numre, som sagt alle på dansk.

"Grand Touren" der handler om cykelløb, og en hyldest til Bjarne Riis der jo som bekendt vandt tour de france. Introen her er taget fra tour de france, det år han vandt. De øvrige numre er: "Kræftværk", "Sløv Saks", "Montagehallen", "Går Som Mig" og "Jeg Sover Ikke Endnu Men Måske Om Lidt".

Der er helt klart en charme ved at høre musik sunget på dansk. Det virker mere stærkt og powerfuld. Jeg synes, at sangene herpå er meget stærke og gode. Titelnummeret og "Kraftværk" er mine favoritter pt. Teksterne er også sat godt sammen.

Har man en bred smag og kan bruge noget tid på at slappe lidt mere af, vil sangene være perfekt soundtrack til næste udspil på cd/pladespilleren. Og jo mere de høres jo mere åbner de sig for en.

Jeg kan godt lide det, og ser frem til mere med dem.

Lineup: Mads Mundt (sanger, guitarist og sangskriver), Oliver Honere (Trommer), Jonas Oluf Berthelsen (bas og vokal) og Andreas With Aspe (guitar og vokal).
 
Grand Touren (EP) udkom den 17. april 2020.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Mads Mundt & De Utilregnelige på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar