Bernt & De Bedste Intentioner - To Sange Om Kærlighed (EP)

Skrevet af Calle
28-04-2020
Bernt & De Bedste Intentioner er ude med deres anden EP. Den har fået titlen To Sange Om Kærlighed. Bandet har base i København og blev dannet i 2018. Bandets frontmand og sangskriver er Bernt Hertz. Derudover består bandet af Henrik Svanekær Kristensen på guitar, Steffen Galster på bas og Sune Munch-Petersen på trommer. De fire medlemmer har alle flere års erfaring på den københavnske musikscene, hvor de har spillet musik indenfor forskellige genre som syre rock, punk, folk og ”gammeldags” rock.

Musikstilen på denne EP er 70’er inspireret psykedelisk syre rock og der bliver sunget på dansk. Inspirationskilderne tæller da også Skousen & Ingemann, C.V. Jørgensen og Alrune Rod, samt udenlandske kunstnere som Nick Cave og Tom Waits.

På trods af EP’ens titel To Sange Om Kærlighed, så besår den faktisk af tre sange. Hvorfor det hænger sådan sammen, kan jeg ikke svare på. Det samme gjorde sig også gældende på debut EP’en ”To Sange Om Døden”, som udkom i januar måned. Meningen er, at sangene skal være en del af en samlet LP, som udkommer senere i år.

De tre sange på denne EP er ”Fuldkommen Fra Hinanden”, ”I Morgen” og ”Tatoveret I Hjernehinden”. Teksterne handler om kærlighed, længsel og en smule sex, i modsætning den forrige EP, hvor teksterne var mere morbide (hvilket nok også ligger lidt i titlen). Overordnet set synes jeg det er nogle gode sange og nogle udemærkede melodier bandet har skruet sammen. Min favorit blandt de tre sange er ”Tatoveret I Hjernehinden”, som også er EP’ens længste sang med en varighed på lige over 6 minutter. Det er efter min mening den mest varierede sang af de tre. Guitarspillet fungerer ret godt, men jeg er ikke helt vild med vokalen. Den passer på sin vis udemærket til musikstilen, men den kunne godt være lidt stærkere, efter min mening. Produktionsmæssigt fungere det fint.

Er man til 70’er inspireret syre rock, så bør man tjekke denne EP (samt den forrige) ud. Der er ikke noget nyskabende i det som Bernt & De Bedste Intentioner spiller, men man fornemmer, at de brænder for det.
 
To Sange Om Kærlighed udkom den 27. marts 2020.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Bernt & De Bedste Intentioner på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar