Justify Rebellion - The Ends Justify The Means

Skrevet af Peter Letting
18-03-2020
Justify Rebellion udkommer med nyt album 27/3-2020. Albummet har titlen The Ends Justify The Means

Justify Rebellion kommer fra Slagelse og har huseret siden 2014. Bandet består af 4 medlemmer: På guitar og vokal Lukas Rautenberg, på guitar Nikolaj Madsen, på bas Stephen Torpe Andersen og på trommer Nikolaj Ersbøll Ross.

Albummet er deres andet og der er allerede sluppet et par numre, samt et par videoer ud til numrene ”Crowd Control” samt ”Salvation”.

Jeg stødte første gang på Justify Rebellion, da de spillede før Metallica Jam i Amager Bio på J-dag i 2019. Det var en ret fed koncert, og jeg kunne godt lide deres energi på scenen, samt de mange fede guitar harmonier og deres velskrevne melodier, så derfor glædede jeg mig da også til at lytte til det nye album.

Deres stil er thrash metal, som det var engang, men med et moderne twist, så man tydeligt kan høre at musikken er ny. De minder mig faktisk lidt om et andet dansk band, som jeg heppede på en overgang, nemlig Chainfist , specielt nummeret "Salvation".

Skiven starter med en lille intro på godt 1 minut, og så er vi ellers i gang. ”Crowd Control” er første nummer. Jeg har hørt nummeret en del gange og set videoen. Jeg må stadig lige pointere, at man altså ikke dækker en Metallica plakat, så hellere VolBeat… Nå, men nummeret er super stærkt, med nogle lækre riffs, build-ups og breaks. Man kan godt mærke at bandet har en masse energi, som de trænger til at komme af med, og det lykkes fint.

Andet nummer ”Prisoner in Time” fortsætter i samme lækre thrash stil, og jeg elsker det lille stykke ca midt i nummeret hvor det nærmest går helt i stå, for så at eksplodere i en guitar solo. Apropos guitar stemmerne, så er det ret lækkert at man kan ”forstå” hvad der bliver spillet. Jo, det går også hurtigt, men stadig i et fornuftigt tempo, så det ikke bare drukner i shred. Jeg tror ”Prisoner in Time”, må være mit favorit nummer på skiven…

I 3. nummer ”Shameless” trækkes tempoet en smule ud og det bliver lidt tungere. Det gør dog ikke spor, for det er stadig velskrevet og hænger godt sammen.

Faktisk kan jeg kun anbefale at man lytter til Justify Rebellion, og kommer ud og hører dem live, når spillestederne engang åbner igen
Jeg giver 5 ud af 6
 
The Ends Justify The Means udkommer 27. marts 2020 via Mighty Music.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Justify Rebellion på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar