The Beatophonics - Let's Do This

Skrevet af Jacob Jørgensen
28-02-2020
Bandet her er fra Danmark, og spiller noget beatagtig rocket musik. Deres debut kom i 2015, og bestod af en fuldlængde senere fulgte en liveskive.

I deres musik er der referencer til Elvis Costello, Elo, Power Pop og The Zombies. Deres mål med denne udgivelse var, ikke blot lave en kopi af første skive. Nej de ville prøve køre det videre.

Skiven består af 14 numre, hvor af den sidste er et julenummer. Jeg vil sige, forventer man noget fuld smadder musik, bliver man nok skuffet. Jeg vidste ikke selv, hvad jeg skulle forvente af denne musik.

Enkelte numre sad fra første lyt, nogle skulle ha flere turer for at sætte sig fast. Hvis du som lytter har et åbent musikhjerte, vil der være noget her på, som du ville kunne lide. Mine favoritter på albummet er : "Keeps Coming Back To Me", "Beautiful", "I Can Do With Anybody Else" og "By The Minute". Disse sange sætter sig godt fast fra første lyt ihvertfald ved mig.

Lineuppet: Søren Koch (vokal og guitar), Rasmus Schrøder (vokal og bas) og Flemming Koch (vokal og trommer).

De startede en dkturne op her den 7/2-20, og har eller vil besøge flere steder i dk. Så der vil i ha mulighed for, at tjekke dem ud.
 
Let's Do This udkom 31. januar 2020 via Echophonic/Target Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg The Beatophonics på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar