Vanir - 10 Years Of Mead And Metal (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
25-02-2020
Vanir er snart på gaden med en EP, der kigger tilbage på første fuldlængde "Særimmers Kød". Genren de spiller er indenfor Folk/Viking metal.

Bandet har base i Roskilde. Lineuppet: Martin Holmsgaard (vokal), Philip Kaaber (rhythm Guitar), Kirk Backarach (lead guitar), Lars Bundvad (bas), Daniel Luske Kronskov (trommer) og Stefan Dujardin (keys).

For at vende tilbage til indledningen. Ep'en består af 5 numre, hvoraf de 4 numre er fra "Særimmers Kød" incl en engelsk version af titelnummeret. Det sidste nummer er et nummer, Kim Larsen har haft inde i sit musikalske arsenal. Nemlig "Kringsatt Av Fjender". Omkring indspilningen til deres nye album, kom de i tanke om, at de ville hylde deres første fuldlængde.

Jeg kendte dem godt af navn, men husker ikke rigtig, om jeg har hørt bandet før. Jeg blev positivt overrasket, da stilen både giver lytteren lyst til at drikke og bare nyde livet.

Der er en fed stemning på udspillet, at der synges på dansk, giver et cool indspark i den ellers engelskpræget musikverden. Jeg synes,at det er nogle fede sange, især giver den gode stemning og dansksproget plusser. Det er helt sikkert noget,som jeg vil følge op på dette band, og se og få hørt og købt deres musik.

Hvis du er til Vanir, og gerne vil ha alt med dem, så skaf dig det her på en måde.

Udover nyindspilninger og covernummeret er der ikke noget nyt at finde her. Men det der er her, er også godkendt så rigeligt.

10 Years Of Mead And Metal udkommer 17. april 2020 via Mighty Music.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Vanir på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar