Mirror To The Moon - Eye Of Contagion (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-02-2020
Ungt dansk band fra Silkeborg er på gaden med deres debut EP. De har indspillet den i Mørkværk Studio i Hadsten. Moderne rock er hvis det, som man kan stemple dem med.

Lineuppet: Jonas Krohn Gervin (vokal og keys), Andreas Hemmer (guitar og backing vokal). Søren Vistisen Baldwin (bas) og Nicolai Kastbjerg (trommer og backing vokal). De har intet label bag sig.

Epen består af 5 numre. Disse sange har emner indenfor personlige problemer, som jeg tror mange, kan relatere til, evt finde deres egen mening med teksterne. For mig er en god sang, en der sætter gang i en både ang teksten og selve musikken. Mirror To The Moon har en god afveksling, og et fedt udtryk på deres sange. Jo mere man hører det, jo mere sidder det fast. Gode omkvæd og sang og stemning. Mine favoritter er Don’t Let Me Down (sang 2) og Higher (sang 4).

En EP skal ligesom åbne op, for hvad en gruppe kan. Give lytteren lyst til mere, og se om man kan flytte sig yderlig på en hel skive. Jeg glæder mig til at se udviklingen på dette band, og evt få dem set live måske-
 
Eye Of Contagion udkom 17. januar 2020.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Mirror To The Moon på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar