Kill Trip - Bury The Sky

Skrevet af Calle
16-02-2020
Danske Kill Trip blev dannet i 2014. Bandet består af fire erfarne folk fra bands som f.eks. 9000 John Doe og Oktan samt den elektroniske duo Sun On Us. De fire medlemmer er Rasmus Justesen (vokal), Thomas Gajhede (guitar), Claus Langkjær (bas) og Karsten Gøeg (trommer).

Bandet spiller stoner/sludge rock og inspirationskilderne tæller bl.a. Down, Life Of Agony, Alice In Chains, Red Fang og Mastodon. Bury The Sky er bandets debut album og det udkom i november 2019.

Albummet består af 9 sange samt et lille mellestykke, hvor lyden er taget fra nogle nyhedsudsendelser. Musikken har en tilpas god variation. Bandet bevæger sig rundt i det lidt tunge og dystre stoner univers, men der er også blevet plads til et lidt mere punket og hardcore udtryk. Sangene fangede mig allerede ved første gennemlyt og de 36 minutter var faktisk lidt for hurtigt overstået. Man får nemlig lyst til at høre mere. Tekstuniverset bevæger sig generelt omkring desperationen og frustrationen ved fattigdom, stofmisbrug, død, klimaødelæggelserne, krig, religion/spiritualitet og de naturlige elementer der omgiver os.

De sange jeg vil fremhæve på Bury The Sky er ”An Ache In My Bones”, ”Go For Death” og ”Bones Of Winter”. Ja og faktisk også albummets korteste sang ”Locust”. På trods af en varighed på bare 2:33, så er der flere temposkift i denne sang. Men overordnet set synes jeg det er 9 gode sange bandet har skrevet og indspillet.

Alle sangene er indspillet ved Dennis Guldmann Meier Jensen i Syg / Lyd Studio i Aarhus. Herefter er albummet blevet mixet og masteret af Jacob Bredahl (ex-Hatesphere) i Dead Rat Studio ligeledes i Aarhus. Jeg synes helt sikkert lyd og produktion er perfekt til denne genre. Musikken bliver også spillet godt med fede riffs og et solidt fundament og samtidig passer Rasmus’ vokal godt til genren.

Generelt set synes jeg det er et ret fedt album og jeg synes bandet har en meget international lyd. Og jeg vil da helt klart anbefale at man tjekker albummet ud. Især hvis man synes godt om nogle af ovennævnte inspirationskilder, men også bare hvis man kan lide en god omgang rock. Jeg tror jeg skal have skaffet mig vinyludgaven at Bury The Sky.

Bury The Sky udkom 29. november 2019.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Kill Trip på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar