Jerkstore - The Great Time Robbery

Skrevet af Calle
05-02-2020
Den 15. november udkom Jerkstore’s nye album The Great Time Robbery, men det er først nu vi har haft tid til at anmelde det. Det er bandets sjette album, men jeg må ærligt indrømme, at det er mit første bekendtskab med bandet. Jerkstore kommer fra Aalborg og blev dannet tilbage i 1995 og består af Keld Rud (vokal/guitar), Lars Jørgensen (bas) og Stefan Korsgaard (trommer).

Bandets spiller hårdtslående melodisk rock og inspirationskilderne tæller bl.a. bands som Helmet, Entombed, Kyuss, Soundgarden, King's X og Down. Dette kan godt høres i bandets musik, men jeg synes alligevel de har fundet deres egen sound.

The Great Time Robbery består af 11 sange. Overordnet set synes jeg sangene har nogle gode melodier og der er en tilpas god variation. Jeg synes musikken er velspillet, men vokalen virker nogle gange til at den bliver anstrengt lidt for meget. Den fungerer i mine ører bedst, når tempoet sættes lidt ned. Her tænker jeg bl.a. på en sang som ”Blindness”. Denne sang hører til blandt mine favoritter, sammen med ”Dirty Game”, ”Mountains Can Be Moved” og ”Hall Of Mirrors”. Sidst nævnte har et catchy omkvæd. Generelt er der flere fede riffs og gode hooklines gennem albummets sange. Alt i alt er det 11 gode sange bandet har skrevet og indspillet.

Albummet er produceret i samarbejde med Jesper Møller og efterfølgende er det blevet mixet af Machine, som bl.a. har produceret og mixet albums med Lamb Of God, Clutch, King Crimson m.fl. Lyd og produktion kan man ikke sætte en finger på.

Hvis du som undertegnet ikke kendte bandet i forvejen, så synes jeg du skal tjekke dem ud. Jeg vil selv tjekke deres tidligere udgivelser ud. The Great Time Robbery er et ganske udmærket rock album, hvis du spørger mig.
 
The Great Time Robbery udkom 15. november 2019 via Art gates Records
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Jerkstore på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar