South Harbour releasekoncert

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
28-10-2019
South Harbour live i Karens Minde Kulturhus den 26/10-2019

Ikke nok med at det var en release koncert, det var også debut koncert for South Harbour.

Man kunne mærke nervøsiteten…. forventningerne… og spændingen. Jeg havde jo hørt albummet og anmeldt det og jeg var bange for at de ikke kunne leve op til det live, for der var en del gæstesangere og lyden skulle jo også gerne være i orden, når man spiller sådan et ambitiøst projekt live, så jo…..jeg var bestemt også meget spændt.

Først gik Kaiju på scenen. De var ok og lyden var ikke for høj. Forventningen til South Harbour steg et par grader. Så var tiden inde…..

South Harbour satte lynhurtigt deres gear op og så var de i gang. Lyden var perfekt og stemningen fra albummet indfandt sig hurtigt og naturligt. Det første nummer gik rigtig godt.

Så var der udskiftning af sanger….. gnidningsløst…. Sangerne stod sammen med publikum og gled ind og ud af numrene, så dér røg min anden bekymring….den første var lyden. Pludselig var det sidste nummer. Hele albummet var spillet live og dét var til top karakter. Alt gik op i en højere enhed og det kan man jo kun glæde sig dobbelt over. Dels fordi projektet gik så godt, dels fordi det var en fed oplevelse.
 
 
South Harbour live i Karens Minde Kulturhus 6 skulls ud af 6.
 
(6 ud af 6)

Besøg South Harbour på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar