JD Miller - Afterglow

Skrevet af Jacob Jørgensen
18-09-2019
Fra det svenske kommer disse 4 gutter, der nu er på gaden med endnu et album. Dette er deres 3 album, siden deres start i 2010/2011. "World War X" og "Grand Intensions" hedder deres tidligere værker.

Lineup: Peter Hallden (vokal), Emil Eriksson (trommer), Elias Fröjd (guitar) og Chris David (bas). De spiller en melodisk hard rock/metal i stil med Pretty Maids, Eclipse og Heat.

Svenskerne har altid haft et godt øre, for en god melodi eller generelt bare for at grupper bliver til noget. De kan noget derovre i vores naboland.

Albummet her består af 11 numre. Af disse er numrene "Inside A Dream", "In The Afterglow" og "The Desire" virkelig stærke numre i min verden. De resterende holder også en ret høj standard.

Jeg har generelt ikke noget dårligt at sige om albummet. Det eneste der lige mangler, er en sang der baskede alle de andre, for lige give prikken over i’et.

Men er du til før nævnte bands eller kender JD Miller fra de andre 2 albums, så tror jeg ikke,at du bliver skuffet her. Jeg er ret imponeret ihvertfald. Kan tilføjes til sidst at de supporter Jeff Scott Soto.
 
Afterglow udkommer 18. oktober via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg JD Miller på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar