Stevie D. featuring Corey Glover - Torn From The Pages

Skrevet af Peter Letting
14-09-2019
Et nyt album med Stevie D, featuring Corey Glover, med titlen Torn From The Pages landede 6 september 2019.

Jeg kender ikke på forhånd noget til de 2 kunstnere, men jeg har da lært lidt undervejs:
 
Stevie D (Stephen DeAcutis), er lidt af en multi kunstner. Udover at spille guitar og andre instrumenter, så producerer og mixer han også for mange andre kunstnere, og har været med siden starten af 80’erne.

Corey Glover, er måske mest kendt for sin rolle som forsanger i bandet Living Colour, (som også tæller min favorit trommeslager Mike Portnoy), men han spillede faktisk også med i den legendariske krigsfilm Platoon fra 1986, i rollen som unge Francis, så han har da prøvet lidt af hvert.

Og det skinner tydeligt igennem, at de 2 herrer har en del erfaring at øse af, men at kalde det et Hard Rock album er nok lige i overkanten. Bevares, der er masser af guitar, men der er ligeså meget blæser, orgel, strygere og swing over albummet. Rent genremæssigt synes jeg vi ligger et sted imellem Joe Bonamassa eller Gary Moore og Thorbjørn Risager.

Til at starte med er det mest lige ud ad vejen blød rock, i den kategori hvor jeg ind imellem synes, at nu må nummeret godt skifte karakter for at fange min interesse. Men jeg vil dog sige at Corey’s vokal gør rigtig meget godt for numrene. Han har en super fed stemme og swinger bare rigtig godt med bandet.

Et nummer der fangede min opmærksomhed og som jeg synes træder lidt i karakter i forhold til resten af skiven, er ”Outta My Head”. Det er by far det mest blues’ede nummer på skiven, og det swinger bare helt enormt, og går direkte ind på lystavlen.

Selvom albummet i første omgang har lidt, ”easy-listening” over sig, så er der gemt rigtig mange fine små detaljer, rundt omkring i numrene, og det er bestemt umagen værd at give denne skive mere end et enkelt spin.
 
Torn From The Pages udkom 6. september via Mighty Music/Target Group.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Stevie D. feat Corey Glover på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar