Woodpecker - 320 (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
09-08-2019
Trioen fra København er på gaden med EP nr 2. Den bærer den simple titel 320. Lineup: Sigurd Neimann = Guitar/Vokal, Jason Cameron = Bass og Jacob Kystgaard = Trommer. Som sagt EP nr 2, den første hed "Stillborn".

Bandet spiller en hård rock anno 2019, men har deres inspirationer i et grungeband(hvilket jeg aldrig selv har betragtet dem som) som Alice In Chains. Her forenes melodier med tung sammenspil, og lytter man efter, kan man godt høre noget AIC.

Ep’en består af 5 numre. "Blood Flow" er en kort fin sag. "Animal" fortsætter og dette nummer er en af mine 2 favoritter herpå. "Gravedigger" og "Punk" er også 2 gode numre. Til sidst kommer min 2 favorit nemlig "Hand In Hand". Ved især "Animal" og "Hand In Hand" stritter AIC inspiration godt ud. Sidst nævnte er EP’ens længste nummer.

Førstesinglen fra EP’en er nummeret "Blood Flow". Den beskriver en relation, hvor den ene har overtaget, udøver sin magt over den anden både seksuelt og psykologisk. Lyrikken er om kærlighedens mørke sider. Emnerne er mænd, kvinder, forholdets dynamik seksualitet, og hvordan denne bruges til at frigøre sig, eller til at dominere andre. Den indre kamp i alle dets former, og den evige søgen efter balance i sig selv og i ens relationer. Dette tror jeg mig incl godt kan relatere til.

Kendte ikke bandet før, men jeg må sige,at jeg blev positivt overrasket. Det lyder absolut godkendt, og noget man kan sætte på igen og igen. Her findes de huskevenlige omkvæd og stemninger, der for mig er vigtig i musikken. Her findes ingen dårlige numre.

Vil du prøve noget nyt noget dansk og har du et åbent musikhjerte, så er det om at hoppe på her.

PS kom så forbi Randers. 
 
320 (EP) udkommer 6. september 2019 via Wild North Music.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg Woodpecker på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar