Skin Tuxedo - Cycle

Skrevet af Jacob Jørgensen
10-06-2019
Danske Skin Tuxedo er på gaden med deres første fuldlængde, der har fået titlen Cycle. I 2015 udkom de med EP’en "Transition".

Lineup: Ivan Oscar Stenger = Guitar,Vokal, Jesper Dalsgaard = Guitar, Frank Hansen = Trommer og Henrik Duplo Sørensen = Bass

Albummet består af 9 kraftfulde numre. Numrene holder sig indenfor omkring de 3-4,5 minutter fraset sidste nummer, der er på 5,23. Lange numre kan til tider, hvis der ikke sker noget være noget langstrakte. Numrene her bliver aldrig kedelige, der er godt liv i dem hele tiden.

Jeg kendte ikke bandet før, jeg skulle gennemhøre denne skive. Må sige de overrasker mig positivt. Skiven her er nemlig en sådan skive, der hele sætter sig bedre og bedre fast fra gang til gang.

Mine favoritnumre pt er 1 titelnummeret "Cycle", 4 "Signs Of Paranioa", 5 "Losing It" og 7 "Keep Coming Back". Sangene er også meget i ørefaldende. Sangene fortæller en kontrast imellem 2 forskellige ord som feks liv og død, lys og mørke, nat og dag.

Det er et godt og solidt håndværk, de har fået lavet her. Endnu et godt skud fra den danske scene. De spiller en form for rock måske over i det alternative rock.

Alt omkring udgivelsen der både kom fysisk og digitalt har bandet selv stået for. Skiven udkom den 9/3-19
 
Cycle udkom 9. marts 2019.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Skin Tuxedo på Facebook her

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar