Siamese - Super Human

Skrevet af Peter Letting
04-06-2019
Danske Siamese er ude med nyt album med titlen Super Human. Albummet var klar 24/5-2019. Siamese er nok det mest poppede core / metal band jeg kender. Blandingen af genrer kan til tider skrige lidt i ørerne, men i det store hele, hænger det alligevel meget godt sammen, og det med at have sin egen stil og ikke lyde som alle de andre, må klart være en positiv konkurrenceparameter i dagens musikbranche.

Det er i hvert fald helt tydeligt at Siamese er med på tidens toner, som de så blander med, til tider, tonstunge riffs og progressive rytme skift. Den overvejende clean og meget klare vokal, bliver da også ind imellem udskiftet med en noget grovere version.

Åbningsnummeret B.A.N.A.N.A.S. har allerede været i rotation et stykke tid på MyROCK, og nummeret har da helt klart HIT potentiale. Et fængende omkvæd hvor alle kan være med, super fed energi og nerve, samt de nærmest obligatoriske stille passager, som giver de tunge passager endnu mere liv. Jeg synes nummeret er godt, og det skal nok virke rigtig godt live, ligesom det bliver demonstreret i den tilhørende video. Gad vide om de inviterer en banan med på scenen?

Et nummer som ”You’re Not Alone” starter som om det var hevet ud af et Calvin Harris album, men ændrer så karakter og bliver mere Siamese, men stadig med den noget poppede tilgang. Det viser blot igen at Siamese har lyttet til hvad der foregår i musikbranchen og så er det da oplagt at være ”med på noderne”. Det samme på nummeret ”Super Human”, som har passager der kunne komme fra en vilkårlig amerikansk rapper, som jeg nok ikke kan give et navn på, for det er ikke lige den genre jeg lytter mest til, men ingen tvivl om at Siamese kan komme ud til et temmelig bredt publikum med deres forståelse for tidens trend.

Så vidt jeg kan se, har der været lidt udskiftning i besætningen i Siamese, og de er nu 4 medlemmer: Mirza Radonjica, Joakim Stilling, Andreas Kruger og Christian Hjort Lauritzen

Siamese står pænt meget på egne ben, producerer, mixer og indspiller selv al deres musik. De turnerer også flittigt i både Europa, USA og Japan og det afspejler sig også i deres meget internationale tilgang til både sangskrivning og produktion. Siamese får 4 ud af 6
 
Super Human udkom 24. maj 2019 via Long Branch Records.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Siamese på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar