Black Oak County - Theatre Of The Mind

Skrevet af Calle
09-05-2019
Esbjerg bandet Black Oak County fik en masse positive anmeldelser for deres debut album, som udkom i 2017. Det var både i ind og udland. Bl.a. fik den 5 ud af 6 dødningehoveder her på siden. På trods af den positive respons, også live, valgte bandets sanger/guitarist Niels at forlade bandet da han havde mistet interessen for musik. Bandet søgte efter en ny sanger, men valgte i stedet for, at bassist Rene Hjelm også skulle varetage vokalen. Udover ham består bandet, som nu er en trio, af Jack Svendsen på guitar og Mike Svendsen på trommer. De er nu ude med deres andet album Theatre Of The Mind.

Albummet består af 10 sange, som er bygget af op nogle gode melodier og fede riffs. Lyden er blevet en smule mere ”moderne” end den var på debut albummet, men bandet spiller stadigvæk musik inspireret af klassisk hard rock. Udover de gode melodier og fede riffs, så har flere af sangene nogle fængede og mindeværdige omkvæd. Her vil jeg bl.a. fremhæve sange som ”Watch Your Back”, ”My Chance To Change” og ”Pretty Pistol”. Sidst nævnte sang var første singleudspil fra albummet og den blev udsendt med en god musikvideo (se den her). Disse tre sange hører til blandt mine favoritter. En sidste sang jeg også vil fremhæve er ”I Know You’re Lonely”. Det er albummets mest downtempo sang. Også her gør bandet det godt.

Theatre Of The Mind er indspillet i Hansen Studios, som eges af Jacob Hansen (producer for bl.a. Amaranthe, Pretty Maids, Dizzy mizz Lizzy og Volbeat). Som det også var tilfældet på debut albummet, så er det nye album produceret, mixed og masteret af Jonas Haagensen. Lyd og produktion er som den skal være.

Jeg var ret glad for bandets debut album, som har fået mange spin hjemme hos mig. Og jeg var især imponeret over Niels’ vokal. Derfor var jeg lidt spændt på hvordan bandet ville lyde uden ham. Og her kan jeg kun sige, at jeg er ikke blevet skuffet. Rene’s stemme giver sangene og musikken en anden sound, og det fungerer stadigvæk ret godt.

Er du til en god omgang rock med gode og fængende melodier, så bør du tjekke dette album ud !!
 
Theatre Of The Mind udkom 26. april 2019 via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Black Oak County på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar