Syrence - Freedom In Fire

Skrevet af Calle
16-04-2019
Syrence er et band fra Tyskland og medlemmerne tæller Johnny Vox (vokal), Fritz Jolas (bas), Oliver Schlosser (guitar), Julian Barkholz (guitar) og Arndt Streich (trommer). Bandet er et helt nyt bekendtskab for mig, men Freedom In Fire er også bandets debut album.

Bandet spiller musik der er inspireret af old school heavy metal som det lyd i 80’erne og inspirationskilderne tæller da også bands som f.eks. Savatage, Annihilator, Judas Priest og Kreator.

Musikken spilles i og for sig udmærket, men vokalen er jeg ikke helt vild med. Og så synes jeg samtidig, at sangene mangler lidt saft, kraft og power for virkelig at komme op og ringe. De virker en smule ensformig, også efter flere gennem lyt. Så jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt er blevet fan af bandet. Dog vil jeg fremhæve et par af sangene, som skiller sig lidt ud fra resten og hvor jeg synes bandet rammer noget. De sange er titelnummeret ”Freedom In Fire” samt ”Evil Force” og afslutningsnummeret ”Seven Oaks”. Sidst nævnte er godt bygget godt op og giver albummet en god afslutning. Albummet består i alt af 12 numre.

Freedom In Fire er fint produceret og lyden passer godt til den genre bandet har hentet inspiration fra. Albummet er blevet til i samarbejde med Achim Köhler (mix og mastering) som tidligere har arbejdet med bl.a. Hammerfall og Dragonforce. Derudover har Ralph Scheepers (Primal Fear) stået for vokalindspilningen.

Er du til old school heavy metal, så kan du godt tjekke Syrence ud. Måske falder bandets sange mere i din smag end den gør i min. Og jeg er normalt også til musik inden for denne genre. Jeg giver Freedom In Fire lidt over middel.
 
Freddom In Fire udkom 8. februar via Fastball Music.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Syrence på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar