Martie Peters Group - Unfinished Business

Skrevet af Calle
15-04-2019
Martin Eskesen, som er manden bag Martie Peters Group (MPG), er ude med sit tredje album under det band navn. De første to albums ”Martie Peters Group” og ”Road To Salvation” udkom i henholdsvis 2004 og 2007. Så der er altså gået 12 år siden der sidst kom et album under dette band navn. Det nye album har fået titlen Unfinished Business. Udover at være sanger og sangskriver i Martie Peters Group har Martin været en del af det danske hard rock band Push tilbage i slut 90’erne og starten 2000’erne. Og så har han udgivet et album (og en EP) med sin gamle ven Rene Shades (Pretty Maids) under navnet Shades & Peters. Du kan læse hele hans musikalske historie her på CallesRockCorner via dette link.

Unfinished Business består af 10 melodiske hard rock sange med catchy melodier og fede guitar riffs. Sangene er bygget godt op med gode vers og mindeværdige omkvæd. Samtidig er der god variation i sangene og man bliver underholdt hele vejen igennem albummet. De sange jeg vil fremhæve er åbningsnummeret ”When The Circus Hits The City” samt ”She’s Got A Secret”, ”My Dreams Die Hard” og ”Don’t Kill The Messenger”. Sidst nævnte vil jeg nok betegne som albummets mest tunge og heavy sang. Og den har en fed guitar solo lidt over halvvejs i nummeret. Desuden synes jeg også rigtig godt om den stille sang ”Walk Tall”. Men alle 10 sange er efter min mening rigtig gode.

Udover Martie på vokal, så er musikerne på albummet Eric Ragno (keyboard), Konstantin Raidovski (guitar), Dennis Post (guitar og bas), Bent Joergensen (bas), Felix Engel (trommer), Chris Frick (piano) og Larry Salzman (percussion). Alle yder et godt stykke arbejde. Personligt har jeg kun hørt om Ragno og Post tidligere. Unfinished Business er produceret af Peters selv og så er det mixet af Neil Kernon. Albummet har en ren og flot lyd, som passer godt til genren. Derudover så har Martie en ”blød” og behagelig stemme, som passer godt til genren og sangene.

Har du lyttet til, og synes du godt om, de tidligere MPG albums vil du helt sikkert også finde dette album fedt. Kender du ikke til de tidligere albums, så kan du sagtens starte her og derefter gå tilbage og give de ”gamle” albums et lyt. Personligt synes jeg rigtig godt om Unfinished Business og jeg kan derfor varmt anbefale, at man som rock fan giver albummet et lyt.
 
Unfinished Business udkom 15. marts via Melodic Rock Records.
 
(5 ud af 6)
 
Visit Martie Peters Group på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar