Statement - Force Of Life

Skrevet af Jacob Jørgensen
08-03-2019
Bandet som er fra københavn, er på gaden med deres 3 album. Dette bærer titlen Force Of Life. Genremæssigt bevæger vi os indenfor hard rock/heavy metal. Det er for fans af bla Disturbed, Metallica og Pretty Maids. De har turneret med bla Diamond Head og Pretty Maids.

Lineup: Jannick Brochdorf = Lead Vokal, Niels Alex Larsen = Lead Guitar,Vokal
Lars Ulrik Le Fevre = Guitars,Vokal, Martin Poulsen = Bass og Daniel Nielsen = Drums

Skiven her er produceret og mixet af alle steds nærværende Søren Andersen.

Skiven indeholder 10 meget fede numre. Et af numrene er et covernummer. "California Dreaming" skrevet af John og Michelle Phillips og oprindelig indspillet af Barry Mc Guire. Den mest kendte version er nok The Mammas and Pappas ligeledes har The Beach Boys bla indspillet dette nr. I Statement versionen er det deres “egen” med et rocket//metallisk udtryk.

Mine favoritnumre herpå er "The Hero Inside", "The Hurt", "Force Of Life" og "Rock Your Heart Out". De resterende numre er også utrolige velspillet og med god variation.

Fyrerne her ved godt hvad de laver, og hvordan man sammensætter gode melodier og sange, som man husker og der hænger ved. Har du ikke hørt dem allerede, så tjek dem ud på Facebook eller Youtube, og se om det ikke er noget for dig. Jeg ser frem til at se dem live i Randers engang. Er det en aftale Statement?
 
Force Of Life udkom 1. marts via Mighty Music/ Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Statement på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

    1

    Skriv en kommentar