Mike Tramp - Stray From The Flock

Skrevet af Calle
26-02-2019
Stemmen bag Mabel, White Lion og Freak Of Nature er tilbage. Dette er, hvis jeg har talt rigtig, hans 12 soloalbum. Lineuppet er: Mike Tramp (vokal, guitar og würlitzer), Claus Langeskov (bas, keyboards og backing vokal), Kenni Andy (trommer og percussion), Henrik Berger (guitar på 5,7), Marcus Nand (guitar på 1,9), Oliver Steffensen (guitar på 3,4), Søren Andersen (guitar på 2,6), Kenny Korade (guitar på 8), Morten Buchholz (hammond organ og piano) og Emily Garriock Langeskov (backing vocal). Gode venner og nogle folk der er kendt fra tidligere sammenarbejde bl.a. i Freak Of Nature.

Et af Tramps tidligere soloskiver ”Cobblestone Street”, hvor Tramp kiggede tilbage til, hvor han kom fra. Jeg husker det album som et album, jeg holdte og stadigvæk holder utrolig meget af. Man skal aldrig glemme hvor man kommer fra. Mike har taget skridtet videre fra dengang og frem til dette album. Sangene væltede ud til dette, så han har haft meget i ærmet til dette dejlige udspil.

Pladen indeholder 10 sange, som kun Tramp kan lave dem. Sikken stemninger og stemme der er i sangene på albummet. Utrolig nede på jorden fyr der igennem tiden, har set og oplevet lidt af hvert. Sangene herpå er meget livsbekræftende og stærke.

Hans letgenkendelige stemme bringer lytteren igennem 10 sange, hvor første singlen ”Dead End Ride” udkom den 25/1. Dette nummer er der også lavet en video til.

Det første nummer ”No End To War” varer 8,37 min, og man føler sig underholdt igennem hele nummeret og gennem hele skiven. Jeg sætter efterhånden større pris på Mike’s solo albums end det han lavede i sin tid med White Lion og Freak Of Nature.

Mine favoritter pt er “Dead End Ride”, “Homesick”, “No Closure” og “Live It Out”. Det er skøn skive, som bare sidder der med det samme, og den bliver bare bedre fra hver gang den afspilles. Som en stor Tramp fan, er jeg begejstret, og glæder mig til at opleve ham i Randers næste gang. Har selv oplevet ham live tidligere og han giver sig 100%, om det er på en lille scene eller det største sted.
 
Stray From The Flock udkommer 1. marts 2019 via Target Records.
 
   (6 ud af 6)
 
Besøg Mike Tramp på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar