Artillery - The Face Of Fear

Skrevet af Peter Letting
31-01-2019
Jeg bliver simpelthen nødt til at melde mig ind i koret, af begejstrede anmeldere, som også har hørt det nyeste nye fra Artillery. Albummet bærer titlen The Face of Fear og udkom 9 november 2018. Jeg havde fornøjelsen at være med til release fest på High Voltage, og sikke en fest.

Man kan sige det meget kort. Artillery gør det igen… Altså udkommer med et album som bare sparker røv og fjerner benene under en. Det er så høj klasse og så velskrevet at jeg ikke helt ved hvordan jeg skal forklare det.

Men jeg kan starte med at sige, at titelnummeret ”The Face of Fear”, i min bog er det fedeste nummer jeg har hørt udkomme i 2018 Det nummer indeholder så meget energi, at det bare smitter helt ud i alle de små celler af min krop. Det er nærmest umuligt at sidde stille til det nummer, og det var da endnu mere imponerende at få det spillet live på High Voltage. What a joy…

Men energi udladningen stopper absolut ikke efter første nummer. Det er som om Artillery har ét gear og det hedder MAX hele tiden. Det er muligt at skæring 2 ”Crossroads to Conspiracy” starter i adstadigt tempo, men det holder under 1 minut, så bliver der igen fyret op under alle kedler, og Artilley maskineriet hamrer igen afsted i et tempo, som jeg ville tiltænke et nystartet band med medlemmer i starten af 20’erne. Men det er jo ikke helt tilfældet, og jeg må sige, at jeg er imponeret over at veteranerne (det må man vist godt kalde dem…) kan blive ved med at producere den slags ”gang-i-den” metal, men jeg elsker det, og sluger det hele råt, gang på gang.

Fra første gang jeg hørte ”The Face of Fear” i rotation på MyROCK, som første single fra albummet var jeg solgt, og efter at hele albummet har været tilgængeligt, har jeg da i hvert fald hørt hele skiven 20 gange. Det er ikke ale skiver jeg gider høre SÅ meget 😊.

Det skal dog siges at tempoet bliver pillet lidt ned i skæring 3 ”New Rage”, men det gør ikke noget, for det er stadig et super lækkert metal nummer. Resten af numrene er af samme høje kvalitet og står hver især som en perle på skiven og til sidst på albummet findes 2 genindspilninger af ”Mind of No Return” samt ”Doctor Evil”.

Artillery’s Line-Up er det samme som på forrige skive: Michael Dahl på vokal, Michael Stützer på guitar, Morten Stützer ligeledes på guitar, Peter Thorslund på bas og Josua Madsen på trommer.
 
The Face Of Fear udkom 9. november via Metal Blade Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Artillery på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar