Lucer - Ghost Town

Skrevet af Calle
17-01-2019
Først spillede de AC/DC-inspireret rock (dengang de hed L.A. Collection). Så spillede de Oasis-inspireret rock, som man kan høre på deres debut album ”Bring Me Good News, som udkom i 2016. Nu er de så ude med deres andet fuld længde album og stilen har ændret sig lidt igen. Nu er det blevet endnu mere radiovenligt rock med melankoli og et præg af pop. Dog stadigvæk med et par rigtige solide rock sange.

Sangene er godt skrevet og melodierne er mindeværdige. De fleste af sangene har omkvæd, som man husker allerede efter de første par gennemlytninger. Derudover er tempoet varieret og vi kommer både ned i tempo, som det f.eks. gør sig gældende i sange som ”Killer” og ”Mirror Of A Man”. Og når vi taler højt tempo, som kan jeg nævne sange som ”The Good Life” og ”Party Like A Rockstar”. Sidst nævnte udkom som single allerede i 2017. Andre sange der helt klart skal fremhæves er titelnummeret ”Ghost Town”, som bandet også har lavet en cool video til, samt det sprøde nummer ”Young Pretty Stupid”. Den eneste sang på albummet der ikke helt falder i min smag er afslutningsnummeret ”California”. Sangen er lidt ”kedelig” og så er jeg ikke helt vild med vokalen på netop denne sang. Men alt t i alt er det et rigtig godt album bandet har fået skruet sammen.

Albummet er blevet til i samarbejde med Thunder & Lightning Music, som bl.a. er kendt for deres arbejde med Jacob Dinesen på hans debut album. Og så har Tue Madsen bidraget til det færdige mix. Lyd og produktion kan man bestemt ikke sætter en finger på.

Siden debut albummet er der kommet et nyt fast medlem i bandet. Det er Kristoffer, som er blevet tilføjet som ekstra guitarist. Ellers er bandet det samme og består af Lasse (bas og sang), Anders (guitar) og Jonathan (trommer). Alle fire er nogle kompetente musikere og sammen virker de meget tight og sammenspillet. Samtidig virker bandet mere modne og de har bevæget sig fra at være ”drenge” til at blive mænd, uden dog at blive alt for alvorlige. Og nu tror og håber jeg de har fundet deres rette hylde, så der ikke bliver flere stilskift.

Ghost Town er helt sikkert en værdig opfølger til debut albummet og jeg tror de fleste rock (og pop) fans vil kunne lide dette album. Jeg finder det i hvert fald rigtig godt og meget lytte venligt og sætter det gerne på repeat. Rigtig godt gået drenge!!
 
Ghost Town udkommer 25. januar via Mighty Music/.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Lucer på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar