Dynazty - Firesign

Skrevet af Jacob Jørgensen
17-12-2018
Det svenske band med base i Stockholm, er på gaden med deres 6 album. Den har fået titlen Firesign. Bandet blev dannet i 2008 og pladedebuterede i 2009. Pt har de lavet følgende værker: "Bring The Thunder", "Knock You Down", "Sultans Of Sin", "Renatus", "Titanic Mass" og så denne nye skive.

Bandets lineup: Nils Molin = Vocals, Rob Love Magnusson = Guitars, Mikael Lavér = Guitars, Jonathan Olsson = Bass og George Egg = Drums

Bandet’s stil beskrives som modern melodic metal, det kan der være noget om. Jeg troede egentlig det var et andet band, men de staves hvis anderledes.

Skiven indeholder 11 sange, hvor af "Breathe With Me" er førstenummer og førstesingle. Nummer 2 er næste single. Især de 2 og numrene "In The Arms Of A Devil", titelnummeret, "Follow Me"og "Let Me Dream Forever" er virkelig i ørefaldende numre. Der er i mine ører ikke nogle decideret dårlige numre herpå. Coveret minder mig om et mix af de 2 Queensÿche skiver Q2k og Tribe.

Endnu et bevis på de svenskerne, kan noget med det med at sætte musik sammen. Når nu nogle af de gamle bands går på pension, er de her klar til at tage over.
 
Firesign udkom 28. september via AFM Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Dynazty på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar