Cold Night For Alligators - Fervor

Skrevet af Jacob Jørgensen
13-11-2018
Den københavnske gruppe er på gaden med album nummer 2. De har før udsendt skiven "Course Of Events". Bandets lineup: Johan Pedersen = Vokal, Roar Jakobsen = Guitar, Kristoffer Jessen = Guitar, Christian Minch = Bass og Nikolaj Sloth = Trommer.

Bandet beskriver selv deres stil som emotionel progressiv metal. Måske en god beskrivelse, da det er de mørke aspekter ved livet, der berøres her. Tab, depression, brudte relationer og hvordan man håndterer dem.

Den første og ca 2 aflytning gav ikke meget til mig som lytter. Men alligevel begyndte der at ske noget ved 2 aflytning. Ligesom der var noget, der begyndte at fange mig i sangene. Begyndte lytte endnu mere til teksterne. Der er en god aggression på sangene. Sangene begyndte at vise tænder og sætte sig. Pludselig gik det hen, og blev en ret fantastisk skive for mig. I længden tror jeg den er langtidsholdbar, da det ihvertfald for mig, tog lidt tid at komme ind i den. Nu elsker jeg simpelthen skiven.

Mine favoritter er pt "Violent Design", "Canaille", "Black Swan", "Nocturnal", "Get Rid Of The Walls" og "Soulless City". Fede numre der byder på en masse.
Tjek i øvrigt videoerne på you tube til numrene "Violent Design" og "Canaille".

Bliver spændende at følge dem fremover. Kom gerne til Randers.
 
Fervor udkom 9. november via Long Branch Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Cold Night For Alligators på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar