Suckerpunch - Chasing The Horizon

Skrevet af Calle
21-10-2018
Jeg har tidligere anmeldt to EP'er fra Skjern bandet Suckerpunch. Begge disse udgivelser har jeg været ret glad for, men jeg har med længsel ventet på et fuld længde album fra bandet. Det har de nu udsendt og det har fået titlen Chasing The Horizon. Siden de to EP'er har bandet har fået ny sanger i form af Kurt Noesgaard. De tre resterende medlemmer var også med på forrige EP ”Badass Boogie” og det er Morten Flindt (guitar), Jesper Willumsgaard (bas) og Lars Groth (trommer).

På de to forrige EP'er spillede bandet klassisk-inspireret hard rock med en boogie rock feeling. Det gør de i og for sig stadigvæk, men denne gang er der kommet lidt mere amerikansk sydstats rock indover musikken. Dette kan man bl.a. høre tydeligt i en sang som ”Snake Bite”. Det nummer er ren redneck rock 'n' roll. Her passer Kurt's vokal rigtig godt. Den er mere rå end den tidligere sanger Jes Pihl Bjørnstad's stemme var. Jes medvirker faktisk på et enkelt nummer på pladen. Det er i nummeret ”Longing”, som er albummets mest stille sang. En ret fed sang efter min mening og samtidig et godt afbræk i de fræsende guitarer som udgør stort set resten af albummet. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan lide fræsende guitarer, nærmere tværtimod. Men et lille afbræk skader ikke.

Udover de to sange jeg allere har nævnt, så vil jeg også fremhæve sange som ”Come On Over”, Tattoos 'n' Booze”, ”Dity Bitch” og titlenmummeret ”Chasing The Horizon”. Alle super sprøde sange. Men faktisk synes jeg alle sangene på albummet er ret gode og de udgør et helstøbt værk. Selv bonus tracket, som er Suckerpunch's version af julesangen ”Run Run Rudolph”.

Overordnet set, så består albummet af 13 velskrevne sange, med gode fængende melodier, som får mig til at rocke med. Selv min datter på 4 år rocker med, når jeg sætter albummet på. Og det er et stort klap på skulderen, når man tænker på hvad hun ellers lytter til (”Lad Det Ske” fra Frost og ”Buster” med Nanna).

Albummet er godt produceret og man fornemmer nærmest sveden dryppe ned af væggende i det studie, hvor albummet er blevet indspillet. Jeg får helt lyst til at gå i køleskabet og hente en kold øl eller skænke mig selv et stort glas Jack Daniels whiskey.

Er du til musik i stil med Guns ´n´ Roses, Social Distortion, Motörhead, AC/DC, ZZ Top og Lynyrd Skynyrd, så er jeg ret sikker på du vil kunne lide dette album. Personligt synes jeg det er et fedt album. Dejligt med et dansk rock band der skider på hvad der er hot og in for tiden og bare spiller det musik de selv brænder for. Giv albummet lyt!!!
 
Chasing The Horizon udkom 21. september.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Suckerpunch på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar