Smoking Martha - In Deep

Skrevet af Jacob Jørgensen
16-10-2018
Smoking Martha kommer så langt væk som Australien nærmere Brisbane. Dette er deres debut fuldlængde, efter de i 2014 lavede en EP. Stilen er en form for alternative rock. Når jeg hører bandet, minder de mig om bla Halestorm, No Doubt og In This Moment.

Lineup: Tasha D = Vocals, Mick Broome = Guitar, Matty Mulheran = Bass, Jordy Poynter = Drums

Pladen her indeholder 15 numre, hvor af de sidste 5 er demo bonusnumre.

Bandet er en ny smag for mig, da jeg aldrig har hørt om dem før. Er smagen så god, middel, dårlig eller hvad? Musikken der findes herpå er utroligt velspillet, og der er et godt drive og energi i bandet. I front er kønne, flabede, sexede Tascha D. Har altid haft en plet for bands med female fronted bands. Hvis musikken siger mig noget vel og mærke, og så er det da et ekstra plus, at der er noget smukt at se på også. Tascha har en god, sexet stemme, der virkelig binder musikken godt sammen.

Der sparkes godt røv her på, og især "So Lonely", "Say You’re Mine", "To The Stars" og "Follow" er nogle af mine favoritter herpå. Det er lidt sjovt at høre, de sange der måske ikke er helt “færdige” endnu, her tænkes på de sidste 5 sange. Men det er en charme.

Der er allerede planlagt en US Tour, den dag albummet kommer ud.

Min dom må være at med Tasha D i frontlinjen, sætter hun sig fast i hjernen(ansigtet) af dig.

For at komme tilbage til smagen, så smager det her godt, og man vil gerne ha mere. Jeg glæder mig til at følge bandet fremover, og se hvad de kan bringe på bordet næste gang. Pladen udkommer den 9/11. Tjek evt you tube for lidt video med bandet.
 
In Deep udkommer 9. november 2018 via Bad Reputation Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Smoking Martha på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar