Project Evil - Project Evil

Skrevet af Jacob Jørgensen
20-08-2018
Bandet stammer fra Italien, og de er på gaden med deres debut. Den har fået samme titel som bandet. Medlemmerne har været aktive på den nationale rock og metal scene i en del år. I 2016 begynder bandet at finde sammen.

Stilen er heavy metal blandet med ingredienser fra doom og thrash genren. Inspirationerne kommer fra bla Iron Maiden, Candlemass, Judas Priest, Manowar, Metallica, Overkill og Slayer.

Lineuppet: Gianni Iapichino (vokal), Rosin Alberto (guitar), Stefano Chiavini (guitar), Niccole Falciani (bas) og Nico Cempini (trommer).

Udspillet består af 7 numre, hvor det korteste er 3,48 og det længste 6,53. En spilletid på tæt ved 37 minutter. Selve musikken er en noget blandet landhandel.

Numrene "Project Evil" og "Fading To The Sun" er 2 kanongode numre, som man også husker, og kan synge med på. De har en iørefaldende stemning og omkvæd i sig. Disse er også mine favoritnumre herpå.

Resten synes jeg desværre mangler noget power, og den før omtalte “jeg husker og kan synge med på det”. Der mangler noget stærkere i sangene, noget der gør de skiller sig ud, fra meget andet som man hører.

Dette er som sagt en debut, og der er ifølge undertegnende noget at bygge videre på, men der skal arbejdes mere med at gøre sangene stærkere. Musikerne virker til at kunne deres og en sanger, der bla leverer en fin indsats.

Det hele kunne bare ha været så meget bedre. Det ligger desværre en del under den kvalitet, som jeg hører. Bedre held næste gang.
 
Project Evil udkommer den 24. august 2018 via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Project Evil på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar