Blindheart - Wolf (EP)

Skrevet af Calle
10-08-2018
Blindheart er et metal band fra Kolding. Bandet blev dannet i 2016 og består af Anitta Soliz (vokal), Kim Gregor (guitar), Dan Damgaard (bas) og Michael Bryhl (trommer). Wolf er bandets første EP.

Bandet lægger meget vægt på deres kvindelige sanger. Dette gør de fordi hun varierer sin sangstil fra growl til metal vokal. Og det gør hun efter min mening ret godt. Anitta er uddannet kirkesanger, men elsker at give den gas på scenen som metal sangerinde. Det skal dog også siges, at bandet spiller ret godt. Og samtidig synes jeg de har skrevet nogle gode sange med tilpas varierede melodier og temposkift.

Wolf består af tre sange. Første sang er ”Wolf”, hvor vi bevæger os i post-hardcore genren. Fint tempo og growlende vokal, som efterfølges af den rene vokal i omkvædet. En perfekt sang at starte ud med. Herefter kommer ”Viking”, som har et mere thrash-metal lydende guitar riff. Sidste sang er ”Wake Up”. Det er efter min mening den ”svageste” af de tre sange (uden at være dårlig). Dette synes jeg mest fordi den er lidt mere monoton og ensformig end de to andre sange. Men alt i alt er det tre gode sange bandet har indspillet og det giver et meget godt førstehåndsindtryk af hvad de kan og hvorhen de vil med deres musik. Produktion og lyd er helt i orden.

Persoling synes jeg Blindheart er endnu et frisk pust på den danske metal scene og jeg håber da for dem, at et pladeselskab får øjnene (og ørerne) op for deres musik. Jeg vil sammenligne deres musik som en god blanding af In This Moment, Butcher Babies og danske Forever Still. Så er du til musik der ligger tæt op af disse bands, så giv Blindheart et lyt!!
 
Wolf (EP) er ude.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Blindheart på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar