Shotgun Rodeo - By Hook Or By Crook

Skrevet af Jacob Jørgensen
09-08-2018
Norske Shotgun Rodeo er ude med en ny lp med titlen By Hook Or By Crook. De har tidligere udgivet følgende skiver/ep’er: "Dead End Massacre" (2012) EP, "Guilty As Charged" (2013) EP, "World Wide Genocide" (2015) LP og "The New Standard" (2016) EP. Bandet blev dannet i 2008, og det består af følgende: Nino Escopeta = Vokal, Don Shrediablo = Guitars, Grimmo D.B. = Bass og Doomfang = Trommer

Genren de spiller kalder de selv Heavy Metal på steroider. Jeg kan høre noget NWOBHM,Thrash og Rock *N* Roll i deres musik.

De skæve titler og sange minder mig om et mix af Municipal Waste,SOD og Suicidal Tendencies. Hvis man tager et kig på tracklisten, kan man se, hvad jeg mener. Nu hvor jeg er igang med sangene, så er vi kommet dertil, hvor favoritsange skal nævnes. Titelnummeret "By Hook Or By Crook", "Taking My Life Back", "Fort Knox", "Y.O.P.B." og "Tony Iommi". Sidstnævnte en hyldest til Tony Iommi fra Black Sabbath, hvor der i sangen nævnes både albumstitler og sangtitler fra diverse Sabbath albums. Smuk hyldest til manden der om nogen er skyld i,at denne genre blev så populær dengang.

Bandet havde på trods af nogle år på bagen ikke indfundet sig i mit bandunivers, før jeg skulle anmelde skiven.

Det er en meget thrashet og knald på og på en måde en lyttevenlig skive, hvor visse sange virkelig sætter sig fast. Skiven indeholder mange gode omkvæd og knald på instrumenterne. Norge har virkelig også noget at byde på.

Dette er skønt bekendskab, som jeg vil anbefale både til jer, der måske kender bandet og ikke gør det. Der er lige et par mindre huskevenlige numre, der gør den ikke helt komme i mål.

Coveret minder mig også om noget,som jeg har set på et Municipal Waste album eller noget i den stil ihvertfald.
 
By Hook Or By Crook udkommer den 24. august via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Shotgun Rodeo på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar