Royal Mob - Cinematic

Skrevet af Jacob Jørgensen
12-07-2018
Royal Mob er et dansk band fra københavn. De indspillede en EP i 2015 (Through The Fire). Lineuppet: Gustav Bildsøe Larsen (vokal), Morten Bernstorf Hansen (guitar), Andreas Bütow Pröll (trommer) og Guillaume Blanjean (bas).

Musikken kan vel bedst beskrives, som noget fra den britiske rockscene. Det er ikke for tungt, ikke for blødt en god mellemting. En moderne rock med iørefaldende guitarriffs,tunge trommer og en frimodig og spændende vokal.

Albummet bærer titlen Cimematic, og er deres debutfuldlængde. Det var et album, der ved første lyt ikke viste sangene, som de små perler de er. Første gang hang langt de fleste sange slet ikke sammen for mig. Jeg synes, at de var i de fleste tilfælde for poppet. Andet lyt begyndte sangene at udvikle sig, og pludselig var der der flere sange, der begyndte at skinne.

Denne plade er en, der vokser fra hver gang, man lytter til den. Men forventer man hård metal, så går man nok skuffet i byen. Men har man et bredt og stort musikhjerte, vil bandet’s sangene åbne sig for en.

Har efterhånden anmeldt en del bands fra den store voksende danske scene. Den byder godt nok på en masse efterhånden. Dette er helt klar næste bud. Jeg synes,at de fortjener dit lyt, og sidder den ikke første gang så prøv 1-2 gange. Pladens store force er den vokser sig større og større fra hvert lyt. Det vil måske også vise at den slags plader er mere langtidsholdbare. Mine favoritnumre er "Wanna Lie With You" (nr1), "Save You" (nr5), titelnummeret "Cinematic" (nr6) og "What Do You Want From Me" (Nr9).

Jeg spår hvis de holder og udvikler videre på deres stil dem en lys fremtid.
 
Cinematic udkom 25. maj via Prime Collective.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Royal Mob på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar