Beneath The Silence - Phoenix (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
02-04-2018
Aarhusianske Beneath The Silence er på gaden med deres ep nr 2. De debuterede i 2016 med "Meant For The Clouds". Den nye EP hedder Phoenix, og består af 5 numre.

Bandet har lavet en udskiftning på lead guitar. Daniel der før har spillet i All Trays For Venom er kommet med. Linuppet: Mette = Vokal, Søren = Bass, Rene = Rhythmguitar, Daniel = Lead Guitar og Mikkel = Trommer.

Jeg har selv været så heldig, at opleve dem sidste år på Cafe Hatten her i Randers (27/10-17). Live er de virkelig en oplevelse, og Mette er en frontkvinde, der brænder for det, og hun må ha ild i røven,for sikken energi, og hun er god til at få folk med.

Deres debut EP har jeg hørt et utal af gange, den holder jeg rigtig meget af. Denne nye EP byder som sagt på 5 numre (som jeg dog hørte alle ved koncerten). Pladen er produceret af Nicklas Sonne, derudover har Mirza Radonjica været vokal producer.

Jeg synes, at det hele bliver federe og federe fra hver gang, som man hører noget fra bandets side. Et nummer som "From The Inside" er et nummer, som der viser tænder. Det er en EP, der holder hele vejen, og har du allerede fået den første EP, kan du trygt på fat i denne her også. Det var egentlig cool, at få hørt numrere på et medie, nu hvor man har hørt dem live.

Jeg håber personligt, at bandet bliver store, det synes jeg de fortjener. Ser dem gerne dukke op i Randers snart igen. Genremæssigt vil jeg ikke smide en etikette på dem, bare tjek dem ud, jeg er sikker på, det er noget, de fleste vil synes om.
 
Phoenix udkommer 11. maj via Elevation.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg Beneath The Silence på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar