Voodoo Circle - Raised On Rock

Skrevet af Peter Letting
29-03-2018
Tyske Voodoo Circle er ude med deres 5. album med titlen Raised On Rock. Albummet var ude 9. februar 2018.

Voodoo Circle har eksisteret siden 2008, og er grundlagt af Alex Beyrodt, som stadig leverer guitaren og skriver det meste af materialet. Derudover er der kommet en ny frontmand på mikrofonen i skikkelse af Herbie Langhans. Bandet tæller også Mat Sinner på bas (og producer), som også har været med fra starten, samt Francesco Jovino på trommerne.

Stilen er traditionel rock / ballade rock. Fra starten af skiven havde jeg stærke relationer til Whitesnake i tankerne, men det stak da helt af med skæring 6 ”Where Is The World We Love”. Der er så mange små passager som konstant bringer mig tilbage til ”Is This Love” fra 1987, med netop Whitesnake. Der er ikke tale om en kopi, men en kraftig fortolkning, som sikkert ikke er værd at melde til musikpolitiet, men alligevel besnærende tæt på.

Skiven er som nævnt meget traditionel rock, hvilket vel også understreger titlen Raised On Rock. Numrene er super velspillet og rigtig godt produceret. Ingen tvivl om at sangskriveren har øre for det melodiske og catchy, og skiven skal nok finde et bredt publikum derude. Personligt finder jeg nok stilen en anelse ordinær, selvom der fra tid til anden indfinder en enkelt genialitet eller 2. Måske skal jeg bare skamlytte albummet 3-400 gange, så kan det være at det vokser på mig…

Jeg tror faktisk at mit yndlingsnummer må være skæring 2 ”Higher Love”. Nummeret er lidt mere tilbagelænet og har et glimrende groove, sådan lidt henad noget Stevie Ray Vaughn (god bless). Og jeg kan faktisk rigtig godt lide den nye frontmand Herbie. Han har en rigtig lækker rock stemme.

Jeg må nok alligevel overgive mig til mit ”soft-rock” hjerte, og give Voodoo Circle 4 ud af 6 for et velspillet og rimelig ”kælent” album
 
Raised On Rock udkom 9. februar via AFM-Records.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Voodoo Circle på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar