Frozen Crown - The Fallen King

Skrevet af Peter Letting
29-03-2018
Italienske Frozen Crown, kommer fra Milano, og er ude med deres debut album. Titlen er The Fallen King. Albummet var ude 9. februar 2018. Der er allerede sluppet 2 numre ud på et par EP’er, nemlig ”The Shieldmaiden” og ”Kings”. De 2 ligger også tilgængelig på Youtube.

Frozen Crown spiller storladent power metal og der er fuld fart på lige fra start. Faktisk syntes jeg at der var lige lovlig meget fart på, forstået på den måde at rytmen og trommerne virkede en smule ensformige, men eftersom jeg har fået hørt skiven igennem, og lyttet til alle sangene, så er der faktisk pænt meget variation.

En god ting at fremhæve er vokalen, eller vokalerne. Der er både en female og en male voice, og de er ikke kun clean, men der er også plads til en del grov vokal igennem numrene. Når de begge synger clean, harmonerer de ret pænt.

En anden ting jeg også lige må nævne er, at Talia, den ene guitarist også er kvinde. Så meget desto mere grund til at dyrke deres videoer, for de ser sq ret godt ud.. Og 2 kvinder samlet i samme power metal band, er da ikke noget man lige ser hver dag.
Frozen Crown tæller 5 medlemmer: Filippo Zavattari på bas, Alberto Mezzanotte på trommer, Talia Bellazecca på guitar, Federico Mondelli på keyboard, guitar OG vokal samt Giada ”Jade” Etro på vokal

Skiven er som sådan meget underholdende, uden at være hverken nytænkende eller på anden måde epoke gørende, og jeg tvivler på det bliver et album som jeg kommer til at vende tilbage til. Hvis jeg skal vælge et yndlingsnummer bliver det nok The Shieldmaiden. Godt nok kører nummeret stort set i det samme hæsblæsende tempo hele vejen igennem, men der er trods alt lidt temposkift henimod slutningen. I nummeret bliver samtlige vokal stemmer også luftet.
 
The Fallen King udkom 9. februar via Scarlet Records.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Frozen Crwon på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar