Saint Roch - Mojo (EP)

Skrevet af Calle
15-03-2018
For ca. halvandet år siden anmeldte jeg debut EP’en ”OC/DC” med det amerikanske band Saint Roch. Sidste år udgav de deres debut album ”Revelator”, som jeg ærligt ma indrømme, at jeg ikke har hørt (endnu). I øjeblikket er bandet så i studiet for at indspille opfølgeren, som forventes at udkommer i løbet af sommeren 2018. Men for ikke at gå i glemslen, så har bandet for en måneds tid siden smidt en EP på diverse streaming tjenester. Den EP hedder Mojo og består af tre cover sange.

Bandet, som blev dannet i New Orleans i 2015, består af Sickboy Todd Bishop (guitar og vokal), Derek Difresne (bas) og Andy Baker (trommer. De spiller punket sleazy blues rock.

Mojo består som sagt af tre coversange, hvor jeg kun kender den ene sang i forvejen. Det er Aerosmith’s ”Mama Kin”, som jeg ikke synes de slipper særlig godt fra. Det kan godt være Saint Roch er mere punket i deres stil, men deres version af sangen virker simpelthen for rodet og ufærdig. De to andre sange på EP’en er ”Star, Star”, som oprindeligt er skrevet og indspillet af The Rolling Stones samt ”New Orleans Is Sinking”, som er med bandet The Tragically Hip. Disse to sange måtte jeg lige tjekke ud i de oprindelige versioner og her synes jeg bandet gør det lidt bedre. Især i sidst nævnte sang. Det virker dog som om sangene er blevet til i en hast, hvilket giver dem punk feelingen, men ellers gør de ikke meget væsen af sig.

Bandet spiller med attitude og energi og Todd’s stemme er tilpas rå og ”skramlet”, så den passer godt til bandets gerne. Jeg synes dog, at de spiller bedre på den ovennævnte EP, som jeg tidligere anmeldte. Derfor tror jeg lige jeg vil tjekke deres fuldlængde album ud ved lejlighed.

Hvis du synes det kunne være interessant, at høre hvordan de tre sange lyder i Saint Roch udgaven, så giv EP’en et lyt. Hvis du derimod hader når bands laver coverversioner af andres sange, så bør du nok gå uden om Mojo EP’en, men i stedet for tjekke bandets egen musik ud.
 
Mojo (EP) er ude.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Saint Roch på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar