Stone Broken - Ain't Always Easy

Skrevet af Calle
14-03-2018
Stone Broken er et britisk rock band, som blev dannet i 2013. Bandet består af Rich Moss (vokal/guitar), Chris Davis (guitar), Kieron Conroy (bas) og Robyn Haycock (trommer). Bandet udgav deres selvfinansierede EP ”The Crow Flies” i 2014 og deres debut fuld længde album ”All In Time” i 2016. Så Ain’t Always Easy er bandets andet album.

Bandet spiller ”arena rock” i bedste Nickelback stil. Så er du fan af det canadiske band skal du helt sikkert læse videre nu. Er du derimod Nickelback-hater, så stop her!! Udover Nickelback, så minder bandet mig en del om Theory Of A Deadman, Otherwise og Daughtry. Deres egne inspirationskilder tæller bl.a. også bands som Shinedown, Alter Bridge og Black Stone Cherry.

Jeg synes personligt ret godt om bandets debut album og var derfor spændt på om Ain’t Always Easy kunne leve op til mine forventninger. Men ingen grund til ”bekymring”, for det synes jeg bestemt det kan. Albummet består af 11 rigtig gode sange, hvor melodierne er meget fængende om mindeværdige. Vi taler ”huge sound og big choruses”. Det er velspillet og velkomponeret og jeg synes ikke der findes et dårligt nummer på skiven. Derudover mestre bandet at skrive og fremføre både de hårdere sange og de mere bløde af slagsen. De sange jeg vil fremhæve på Ain’t Always Easy er ”Heartbeat Away”, ”Just A Memory” og ”Doesen’t Matter” samt åbningsnummeret og første singlen ”Worth Waiting For”. Derudover er jeg også ret glad for albummets første og eneste ”rigtige” ballade ”Home”. Alt i alt er de 11 rigtig gode sange bandet har indspillet.

Bandet spiller som sagt godt og albummet er godt produceret. Lyden er som den skal være, når vi taler musik inden for denne genre. Stor flot lyd. Alt spiller som det skal og man kan ikke sætte en finger på noget i forhold til produktion. Romesh Dodangoda (bl.a. Motörhead og Bring Me The Horizon) har stået for indspilning og produktion. Bandet virker som en velsmurt maskine og jeg kan godt forstå, at de stormer frem på især det britiske og amerikanske marked. Bandet bliver omtalt meget positivt i flere større medier som Kerrang! Radio og Planet Rock samt flere skrevne medier. Og nu også her på siden.

Som nævnt ovenfor, så er dette album (og band) helt klart for fans af bl.a. Nickelback. Så er du ligesom undertegnet glad for Chad Kroeger og band, så synes jeg helt sikkert du skal tjekke dette album ud.
 
Ain't Always Easy udkom 2. marts via Spinefarm Records.
 
  (5½ ud af 6)
 
Besøg Stone Broken på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar