Sugarcane - Minded For The Radio

Skrevet af Jacob Jørgensen
05-03-2018
Et udspil fra vejlensiske Sugarcane, hvor sangen og førstesinglen fra albummet starter med are you ready. Ja så er den fest og skive ligesom igang. Lineup: Bjørn Jensen (vokal/bas), Jesper Augustenborg (trommer), Søren Rosenkrands Sørensen (guitar/kor). De beskriver selv deres stil som kick ass rock. Det er nok en meget rammende betegnelse for deres musik.

Musikken sparker dig bogstavligt i røven. Hvad man får herpå er tunge guitar riffs tilsat iørefaldende lyrik. Kraftfulde sange der bogstavligt sætter sig fast i hovedet på en. Teksterne herpå er rigtig fængende, og sangene har en god dybde. Sangene handler om oplevelser igennem livet, som bandet har haft. Man kan relatere til dem, og de er godt arrangeret, og sangeren Bjørn leverer en kraftfuld og til tider drømmende vokalarbejde.

Førstesinglen herfra er "Let The Love Begin", den burde kunne gøre sig på de rockede/metalliske radiostationer. Albummet byder på 11 sange, der hver især er små diamanter, der glimter endnu mere hver gang, man hører sangene. Svært at smide sine favoritter på et album, der er i så høj kvalitet. Men skal jeg så må det være: "Let The Love Begin", "Minded For The Radio" og balladen "Where Is My Home".

Der står på deres facebook side melodisk hard rock i verdensklasse. Ja jantelov smut op i røven. Faktisk er det nærmest sandt nok, for det de 3 fyrer leverer her, er simpelthen i min verden verdensklasse. Helt sikkert et udspil jeg mægtig gerne vil se, stå i min samling sammen med alle de andre mesterværker, der er lavet.

Personligt håber jeg de kommer til Randers, så skal de ses, har linket til bandet, så håber de lokale får øjnene op for dem. Kun nr 2 gang en skive får 6/6 for mit vedkommende.
 
Minded For The Radio udkom 9. februar via Mighty Music/Target Group.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg Sugarcane på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar