Holophonics - Fast Forward

Skrevet af Jacob Jørgensen
04-03-2018
Et fransk band der heldigvis synger på engelsk. Stilen vi er ovre i her, hmm et mix af Therapy og Muse derudover synes jeg at høre andre elementer, og bands jeg ikke lige kan finde frem til. De kan også betegnes som stadium rock, hvor jeg tror de vil gøre sig godt. Nogle steder står de listet som nu metal.

Bandet består af: Steph Picot (vokal), Ludo Chabert (bas), Mike Pastorelli (trommer), Yann Bojon (guitar) og Greg Loviton (guitar). Bandet har lavet et par albums + et remixalbum og skudt en dvd afsted. Bandet var et nyt bekendskab for mig.
 
Power og melodi er i højsædet her. Jeg er et vild med numre som "Fault Line", "Last Breathing", "Fire Inside" og "Blowing The Embers". Der er der både god melodi og power, og nogle omkvæd man kan huske. Og dermed synge med på.

Der er desværre for mange af de andre sange, der ikke helt hænger ved. Udspillet er på ingen måder dårligt, der mangler bare noget, for jeg får lyst til hoppe helt med på toget. Det noget er noget med mere fokus på at skabe noget vildskab, og samtidig skabe flere huskevenlige sange.

Er du til nogle af de nævnte bands, eller stilen så prøv tjek dem ud. Tjek dem evt ud på you tube eller andre steder. Jeg kan ikke rigtig få den store aha oplevelse her.
 
Fast Forward udkom 2. februar via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Holophnics på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar