Marco Mendoza - Viva La Rock

Skrevet af Calle
03-03-2018
Viva La Rock er det nye solo album fra amarikanske Marco Mendoza. Manden som har været og er en del af bands som bl.a. Whitesnake, Thin Lizzy og The Dead Daisies. Albummet er blevet til i tæt samarbejde med Danmarks egen Søren Andersen (Electric Guitars, Mike Tramp, Jesper Binzer m.fl.) og det kan man godt høre. Søren's fede guitar lyd trænger tydeligt igennem på flere af sangene, hvilket bestemt ikke gør albummet dårligt.

Viva La Rock består af 10 gode sange, hvor de fængende melodier vælter ud af højtalerne. Og det gør sig gældenede lige fra åbningsnummeret ”Viva La Rock”, som skyder albummet perfekt i gang. Herefter følger endnu to iørefaldende rock sange i form af ”Sue Is On The Run” og ”Rocketman”. Begge sange kunne efter min bedste overbevisning gøre sig godt som et radiohit. Næste sang er ”Sweetest Emotions”. Den har en lidt mere funky tilgang til musikken, hvilket er noget Marco gør sig godt i. Det er en genre han mestre til perfektion. Skæring fem er en cover verison af Thin Lizzy's ”Chinatown”. På den sang medvikrer Mike Tramp på gæstevokal og Richard Fortus (Guns 'n' Roses) medvirker på guitar. En helt udmærket version af Thin Lizzy klassikeren. Næste sang er rocknummeret ”Burned”. Denne sang ligger måske lidt mere på det jævne i forhold til albummets fire første skæringer. Den bliver efterfulgt af ”Love 2 U”, som igen bevæger sig i den mere funky retning. Sangen leder mine tanker i retning af Lenny Kravitz. Herefter følger balladen ”Leah”. Også på det mere stille og følelsesladet nummer fungere samarbejdet mellem Marco og Søren rigtig godt. En smuk ballade hvis du spørger mig. Albummets andensidste sang er endnu en cover sang. Denne gang har bandet lavet en coverversion af Ted Nugent nummeret ”Hey Baby”, som er skrevet af Derek St. Holmes. Han var sanger for Ted Nugent og sangen findes på albummet ”Ted Nugent” fra 1975. Igen er det en udmærket coverversion Marco og band har indspillet. Viva La Rock afsluttes med sangen ”Let It Flow”. Sammen med ”Burned” hører denne sang efter min mening til blandt de mere jævne på albummet. Men alt i alt synes jeg det er et rigtig fedt album Marco Mendoza har udgivet.

Udover Marco på bas og vokal, Søren på guitar, keyboard og vokal, så er det Morten Hellborn på trommer. Morten spiller til dagligt med bl.a. Electric Guitars, Aqua og Dune. En rigtig god trommeslager hvis du spørger mig.

Viva La Rock er indspillet i Medley Studios i København med Søren Andersen som producer. Han står også for mixing og mastering. Albummet har den helt perfekte lyd og produktion.

Er man fan af velskrevet, velspillet og velproduceret rock, så kan jeg varmt anbefale, at man tjekker dette album ud. Det er 10 rigtig gode sange Marco og Søren har indspillet. Musikken svinger virkelig godt og det lyder som om de to herrer har et rigtig godt samarbejde. Viva La Rock er helt sikkert et album jeg vil finde frem igen og igen.
 
Viva La Rock udkom 2. marts via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Marco mendoza på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar