Odcult - Into The Earth

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-02-2018
Odcult er et svensk band. De spiller en form for 70’er Hard rock. Sammenligningerne lyder på Graveyard og Rival Sons. Dette er deres andet album.

Bandet består af : Andre Svensson (guitar), Coffe Fransson (vokal og guitar), Dennis Åhman (trommer) og Alex Nilsson (bas). De 4 svenske fyre leverer et rigtig solidt håndværk. 70’er følingen er der helt sikkert. Den type er ikke noget, som man hører hver dag. Da jeg hørte den, mindede de mig om en blanding af Backyard Babies (Bad ass stilen) Iron Maiden (pga nogle stykker minder mig om dem)

Albummet består af 10 numre. Heraf er jeg helt faldet for "No One Gets Out Alive", "Prevail" og "Turn To Dust". De numre sparker seriøs røv. Resten er langt fra dårlige, disse er blot nogle jeg vil fremhæve. For mig er dette et ukendt band, hvilket er mærkeligt for musikken passer perfekt ind i det, som jeg forventer af hard rock/metallen.

Er du til nogle af førstnævnte (Graveyard,Rival Sons), eller noget i den stil eller bare gerne vil udfordske et forholdsvis nyt band så stig på her. Den får p.g.a. den’s vildskab og lyd og lidt anderledes gammelagtig lydende, nogle gode plusser i karakterbogen her. Skiven ringer ikke 100%, men den nærmer sig faretruende.
 
Into The Earth udkom 16. februar via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Odcult på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar