Manigance - Machine Nation

Skrevet af Jacob Jørgensen
13-02-2018
Manigance er et fransk band, der også synger på fransk. Bandet blev dannet i 1995, men første udgivelse kom først i 2002 i form af "Angel Or Demon". De har hidtil lavet 5 albums + 1 live plade. Dette er deres sjette fuldlængde.

Bandet består af: Didier Delsaux = Chant, Francois Merle = Guitar, Bruno Ramos = Guitar, Stephane Lacoude = Bas, Patrick Soria = trommer og Jean Lahargue = keyboard.

De spiller melodisk power metal. Power metallen lyder superfed, hvis man lige tager vokalen fra. Indledningen på albummet er et instrumental nummer og det lyder pissefedt. Der er ialt 12 numre herpå. Problemet for mig (ikke sikkert det er det for andre lyttere) ved dette band, er sproget der synges på. Det er ikke noget, der ligefrem gavner bandet. Ville gerne høre hvad de kunne bringe, hvis de sang på engelsk.

Ingen tvivl om at det er dygtige musikere på deres instrumenter, men sangen ødelægger simpelthen for meget for mig. Skulle jeg bedømme værket udfra deres kunnen, ville karakteren være væsentlig højere. Men sangen er så stor en del af lyden på en skive så desværre. Karakteren burde ligge helt i bund, men de får et ½ point for sang nr 1, og resten er for deres kunnen på instrumenterne.
 
Machine Nation udkom 2. februar via Mighty Music/Target Group.
 
(1½ ud af 6)
 
Besøg Manigance på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar