The Killerhertz - A Mirrors Portrait

Skrevet af Peter Letting
16-01-2018
Danske The Killerhertz er ude med deres andet album med titlen A Mirrors Portrait. Albummet var ude 17 november 2017.

Jeg havde også fornøjelsen at anmelde The Killerhertz debut album for 3 år siden, og det var jeg meget glad for, så derfor er det altid spændende at sidde med næste album. Den svære 2’er, om man vil. Men det virker nu ikke til at være særlig svært for The Killerhertz at følge op på stilen og ambitions niveauet fra første skive.

Som på første album, fanger rytmen og melodien fra første strofe. Det er bundsolid rock, som hverken er for ensformig / kedelig, ej heller for avanceret, men derimod ganske iørefaldende. På toppen af de lækre rock strofer og riffs lægger Thomas en eftertrykkelig og behagelig men bestemt vokal, som er rå på de rigtige steder.

Det er dejligt med et band som fortæller små historier, og de fleste af historierne er reflektioner over egne erfaringer og oplevelser fortalt med gedigen rock. Jeg har ingen anelse om hvor stor en fan skare The Killerhertz har, men uanset hvor mange den tæller, så burde den være meget større.

Bandet tæller 4 medlemmer: Thomas på vokal, Kent på trommer, Fonster på guitar og Jonas på bas.

Specielt de første 2 numre ”Black Canvas” og ”The Curse Of 2.7.7.0” går lige i højrebenet, og er pænt svære at sidde stille til, men det fortsætter sådan set resten af vejen igennem albummet, og det er derfor ret svært at vælge et yndlingsnummer. Jeg vil blot give albummet 4,5 ud af 6 og så vil jeg glæde mig til album nummer 3
 
A Mirrors Portrait udkom 17. november 2017 via Dr. Music Records/Soulfood.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg The Killerhertz på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar