Houston - III

Skrevet af Jacob Jørgensen
13-12-2017
Houston er et band fra Sverige næmere betegnet Stockholm. De er på gaden med et udspil, der bærer titlen III. Bandet selv ser denne udgivelse, som en ny begyndelse for bandet. Lineup: Hank Erix (lead vokal), Soufian Ma'Aoui (bas), Calle Hammar (guitar/backing vokal), Victor Lundberg (keyboards/backing vokal) og Oscar Lundström (trommer)

Tænk Survivor, Foreigner, Journey og den slags så har du et pænt billede af musikken. Omkvæddene sætter sig rimelig hurtig fast. Det er sange, som man kan synge med på. Ihvertfald for de flestes vedkommende. Når man er indenfor almindelig sang, er det jo en vigtig ting.
 
Hvis du er til den mere hårde metal, er der nok ikke noget at hente her. Men har du ligesom mig et åbent hjerte for musik især indenfor rock/metalgenren, er det her også noget for dig.

Sangene er på et ret højt plan, bortset fra de kedelige "Glass Houses" og "Twelve-step". Jeg synes især de 3 første numre "Cold As Ice", "Everlasting" og "Dangerous Love" er i en klasse for sig selv. Sidstnævnte minder mig en smule om Danger Danger (omkring "Revolve" skiven)

Hank har en ret cool vokal, og bandet spiller godt. Denne udgivelse mangler ikke meget, for at være der, hvor det hele ringer. Men grundet de 2 numre der ikke lige falder i min smag, kommer vi op på topkarakter.
 
III udkom 24. november via Livewire/Cargo Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Houston på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar