Chaotic Remains - We Are Legion

Skrevet af Jacob Jørgensen
13-12-2017
Et dødsmetal band fra malta? Ja ok det er ikke just hverdagskost for denne skribent.
Men efter en hurtig undersøgelse på et metalsite, fandt jeg ud af, at det lille land har en del bands at byde på alligevel. Et nyt band er føjet til metaltræet nemlig Chaotic Remains. De spiller en symfonisk dødsmetal. Dette er deres debut, som kommer på det danske selskab Mighty Music. De startede op i 2008.

Bandet består af 6 personer: Sean (vokal), Julian (guitar), Roderick (guitar), William (keyboards), Mark (trommer) og Andrew (bas).

We Are Legion består af 6 numre. Lyrikken herpå kredser om forskellen og troen imellem kristendom og satanisme. Det 6 mands store band leverer en god omgang dødsmetal med brutalitet blandet med melodiske og symfoniske indslag. Kan man lide sin dødsmetal hård og brutal, er det nok ikke alle elementer her, som man kan lide. Men er man til sin dødsmetal, hvor brutalitet går hånd i hånd med melodiske og symfoniske stykker, er det om at slå til her.

For undertegnede var det en positiv oplevelse, hvor jeg blev mere og mere fanget, jo mere jeg hørte udgivelsen. Jeg spår bandet en god fremtid og jeg vil anbefale i tjekker det ud. Det her er sgu en god omgang dødsmetal
 
We Are Legion udkom 1. december via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Chaotic Legion på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar