Inner Axis - We Live By The Steel

Skrevet af Calle
08-11-2017
We Live By The Steel er det andet album fra Inner Axis. Debut albummet ”Into The Storm” udkom i 2011. Bandet kommer fra Kiel i det nordlige Tyskland og består af Kai Hagemann (vokal), Zacharias Drosos (guitar), Dirk Tiemann (guitar), Martin Gühlcke (bas) og Theis Jacobsen (trommer). Dette album er mit første bekendtskab med bandet.

Inner Axis spiller klassisk heavy metal i stil med bands som Manowar, Savatage, Gamma Ray og Running Wild. Det betyder heavy twin guitarer, hurtige trommer, tordnende bas og en power fuld vokal samt mindeværdige omkvæd, hvor hele bandet synger med. Som album titlen og mange af sangtitlerne antyder, så omhandler teksterne i høj grad fantasy-verdenen med kampe på slagmarkerne og ensomme riddere og nordisk mytologi med med bl.a. Valhalla og Odin. Samtlige tekster er skrevet af Hagemann og Drosos.

We Live By The Steel består af 10 numre og der er stort set fuld knald på fra start til slut. Kun i sang nr. 4 ”The Brave” og i sang nr. 9 ”We Live By The Steel” sættes tempoet lidt ned. Sidst nævnte hører til blandt mine favoritter sammen med sange som åbningsnummeret ”Blades Of Death” samt ”Hound Of Hell” og første singlen ”Storm Lords”. Sidst nævnte har bandet også lavet en musikvideo til og den kan ses via dette link. Alt i alt er det 10 glimrende sange bandet har indspillet. Dog kan albummet godt virke en lille smule ensformig. I hvert fald på mig.

Albummet er indspillet og mixet af Ali Orhan i Tonstudio SH og så er det bandet selv som har produceret pladen. Lyd og produktion er rigtig god og har efter min mening den store powerfulde lyd, som jeg synes et heavy metal album skal have.

Er du til klassisk heavy metal, så synes jeg helt sikkert du bør tjekke dette album ud. Bandet spiller i hvert fald godt og det er nogle gode sange de har skrevet.
 
We Live By The Steel udkom 22. september via Fastball Music.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Inner Axis på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar