Archange - Flashback

Skrevet af Jacob Jørgensen
26-10-2017
Bandet her stammer fra Frankrig nærmere betegnet byen Grenoble. De startede som band i 2013. Trommeslageren har været med i et band, der hedder Nightmare (1999-2015). I 2014 kom de med en skive, der hed "Rock Nonstop". Musikken der spilles her, er noget melodisk hard rock. Her trækkes på bands som Scorpions, Dokken og Ratt.

Bandet består af: Dan Pallas (lead vokal), Laurent Rabatel (guitar/vokal), JC DI Bravo (bas/vokal) og David Amore (trommer/vokal).

Coveret til skiven forestiller en mindre påklædt pige, liggende på en stjerne støbt i gaden. Hvad med musikken? Tja. Det er sådan set noget, som jeg godt kunne sætte på en fredag eller lørdag aften. Der er bare et par men. 1. De lyder som et tributeband af Scorpions. Dan lyder alt for meget som Klaus Meine. 2. Der er alt for lidt der hænger ved. Det positive er numre som "Walk All Over You" og "Rock Nonstop". Der mangler noget der skiller sig væsentlig ud. En ballade bla ligesom deres store inspiration Scorpions er mestre i.

Jeg forstår ikke meningen med, at man skal lyde så meget som et andet kendt band på vokalsiden. Der er og bliver kun et Scorpions. Jeg mangler noget selvstændighed, noget power, nogle flere numre der hænger ved.

Kan du lide Scorpions, kunne det måske være noget for dig. Men har du det ligesom mig, der mener at det er alt for meget rip off, så skal du ikke stå på her. Uddeling af karakter gives for de 2 gode numre+ et fedt cover.
 
Flashback udkom 28. august via Mighty Music/Target Group.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Archange på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar