Childrenn - International Exit

Skrevet af Peter Letting
22-10-2017
Danske Childrenn er ude med deres andet album 20 oktober 2017. Titlen på albummet er International Exit. Jeg kan se i forskellige andre medier og anmeldelser at de fleste er ret begejstret for Childrenn. Men jeg er sq nok ikke tilstrækkelig kulturelt begavet til at forstå og tolke deres univers. Dengang i 70’erne da den her type musik blev opfundet, var alle folk på en eller anden form for bevidsthedsudvidende stoffer, og det tror jeg faktisk der kræves. Jeg forstår det simpelthen ikke. Det er for underligt, usammenhængende, trukket i langdrag og faktisk bare ret irriterende at høre på.

Havde man nu hørt en masse David Bowie og den slags kunstnere, og tilmed forstået dem, så havde den her skive sikkert også givet langt mere mening, men så privilegeret er jeg ikke.

Jeg tror det skinner igennem at genren er taget ud af 70’ernes psykedeliske rock scene, og det er nok det mest præcise jeg kan sige om den her skive. Eftersom det er en dansk udgivelse, så ville jeg ønske at jeg havde noget mere positivt at sige, men det kan jeg altså ikke finde frem.

Childrenn består af Jakob Jørgensen, Jakob Brixen, Manoj Ramdas og Johan Lei Gellet.Mine musik smagsløg kan ikke strække sig til at give mere end 2 ud af 6.
 
The Omega udkom 20. oktober via Mighty Music/Target Group.
 
(2 ud af 6)
 
Besøg Childrenn på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar