No Return - The Curse Within

Skrevet af Jacob Jørgensen
19-10-2017
No Return er et band, der blander death og thrash. Man kunne også kalde det melodisk death metal. De kommer fra Frankrig, og blev dannet i 1989. Pladedebuten kom i 1990 med "Psychological Torment". Dette album er deres 13. udgivelse, hvor der imellem er 1 demo, 1 EP og 1 compilation. Tidligere gik de under navnet Evil Power. De 5 mand store band består af følgende: Alain Dement (lead guitar), David Babosa (bas), Joël Barbosa (trommer), Geoffroy Lebon (guitar) og Mick Caesare (vokal).

Lidt sammenligning synes jeg personligt der er til Arch Enemy, blot forskellen at det ikke er en kvinde, der er på vokal. Andre steder sammenlignes de med Sepultura og Dew-Scented.

Skiven indledes med en kort intro (Inhale). Pladen byder inkl. intro på 10 numre. Det er numre, der voksede for hver gang, som jeg hørte dem. Der er en god energi, og en både melodisk og hård retning i skøn forening. Jeg synes personligt det er en fed skive, de har begået her. Numre som bl.a. "The Crimson Rider", "Memories Turns To Ashes" og "Serpent’s Curse" er numre de sparker røv.

Er du til metal, der blander elementer fra thrash, og til tider både thrash sang og melodisk dødsmetal growl. Så vil jeg anbefale dig at bruge tid på dette band. Er du mest til det rene dødsmetal, eller noget vildere er det ikke her, som du skal investere. Den melodiske døds metal har en stor stjerne i mit metalunivers. Her leveres det super fedt. Gi dem et lyt hvis du ikke allerede kender dem, de overaskede mig positivt.
 
The Curse Within udkommer 17. november via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg No Return på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar