My Ticket Home - UnReal

Skrevet af Jacob Jørgensen
09-10-2017
Bandet her kommer fra USA, og blev dannet i 2008. De spiller en genre, der hedder NU Metalcore, selv kalder de den Puke Rock. Denne stil var ikke udgangspunktet, da de startede. Der bød den på Metalcore og hardcorepunk. Men fra albummet "Strangers Only" kom denne stil frem, de nu spiller idag.

Bandet består af følgende: Nick Giumenti (bas og vokal), Matt Gallucci (guitar og vokal), Derek Blevins (guitar og vokal) og Marshal Giumenti (trommer og vokal). Nick og Matt er de eneste 2 fra den originale lineup. De har hidtil leveret 2 EP’er: "Above The City" (2009) og "The Opportunity To Be" (2010) samt 4 studiealbums: "To Create A Cure" (2012), "Strangers Only" (2013) og UnReal (2017).

I presseinfoet bliver bands som Deftones og Nirvana trukket frem. For mig hører jeg mere Papa Roach (i de mere skrigende tendenser), og Alice In Chains (i de afdæmpede mommenter og stemningen). Blander man de 2 bands, har man My Ticket Home, så for fans af de 2, vil der være noget at hente. Men andre kan også godt stå på.

Personligt blev jeg på trods af mit manglende kendskab til bandet positivt overrasket over musikken herpå. Et nummer som "Hyperreal" (som der også er en musikvideo til på you tube) er et medrivende og fed nummer. Derudover er numre som ihvertfald "Thrush", "Flypaper" og "We All Use" fede numre, og de skiller sig ud. Resten er heller ikke dårlige.

Mit første bekendskab med bandet kan sammenlignes med første forårsdag efter en lang vinter. Det er noget, som man har set frem til.
 
UnReal udkom 6. oktober via Spinefarm Records.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg My Ticket Home på Facebook her.

Kategorier

Kommentarer

  • Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar